DESPATX DE PSICOLOGIA A SANT ESTEVE SESROVIRES

ERRORS MÉS COMUNS DEL LLENGUATGE PER ACONSEGUIR ELS NOSTRES OBJECTIUS


 

Ús del −no: la ment no registra el no i, per tant, ens boicotegem en plantejar objectius com −no vull menjar xocolata; la imatge de la xocolata apareix en la ment i llavors et ve de gust menjar xocolata; −Vull menjar fruita seria una frase que et ajudaria molt més a aconseguir els teus objectius.

−Demà: hem de plantejar els nostres propòsits a partir d’una data concreta. –Demà, no està en el calendari i confon la ment.

MEDITACIÓ CAMINANT PER LA PLATJA


 

Busquem un tram de platja proper a la mar on puguem caminar en línea recta, on no molestem a ningú ni ningú ens pugui molestar.

Aquesta relaxació es pot fer en qualsevol lloc, us proposem la platja ja que és un lloc on habitualment tothom s’hi relaxa. Us convidem a fer-la descalços o amb mitjons, com més arribem a connectar amb les sensacions corporals més plaent serà.

LA NATURALESA DE LA MENT


 

Sota l’implacable sol de l’Índia, un home portava moltes hores viatjant a peu i estava realment cansat i suat. Extenuat i sense poder donar un pas més, es va posar a descansar sota un frondós arbre. El sòl estava dur i l’home va pensar en l’agradable que seria disposar d’un llit. Resulta que aquell era un arbre celestial dels que concedeixen els desitjos dels pensaments i els fan realitat. Així és que al moment va aparèixer un confortable llit.