DESPATX DE PSICOLOGIA A SANT ESTEVE SESROVIRES
1
2
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Mª Rosa Sentelles RiveraPsicòloga i educadora, llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació, secció Psicologia per la Universitat de Barcelona. Psicòloga col.legiada nº 2664 del COPC – Col.legi Oficial de Psicologia de Catalunya – amb més de 25 anys d’antiguitat i experiència.
 
Titulació corresponent al nivell 3 del MECES –Marc Espanyol de Qualificacions per a l’Educació Superior- segons equivalència de l’EEES- Espai Europeu d’Educació Superior.
 
Orientació dinàmica, especialista en psicodiagnòstic infantil i adolescent, orientació ocupacional i professional. Assessora psicopedagògica en l’àmbit escolar per a pares i mestres. Mestra de català, professora de Puericultura, formadora d’educadors/es en Llar d’Infants.
 
Postgrau de Psicopatologia i Psicodiagnòstic Dinàmic en la Infància i Adolescència a l’Hospital Sant Joan de Déu, aula de Pediatria, Universitat de Barcelona.
 
Habilitada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya com a Psicòloga Sanitària, equivalent al Màster en Psicologia General Sanitària.
 

Formació complementària en Mediació, Hipnoteràpia, Tècniques de Relaxació, Logopèdia , TDA-H, TGD-TEA i Rehabilitació Neuropsicològica Infantil .

Maria Rosa Sentelles
Psicòloga general sanitària col·legiada