DESPATX DE PSICOLOGIA A SANT ESTEVE SESROVIRES

PRESENTACIÓ

Mª Rosa Sentelles RiveraPsicòloga i educadora, llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació, secció Psicologia per la Universitat de Barcelona. Psicòloga col.legiada nº 2664 del COPC – Col.legi Oficial de Psicologia de Catalunya – amb més de 25 anys d’antiguitat i experiència.
 
Titulació corresponent al nivell 3 del MECES –Marc Espanyol de Qualificacions per a l’Educació Superior- segons equivalència de l’EEES- Espai Europeu d’Educació Superior.
 
Orientació dinàmica, especialista en psicodiagnòstic infantil i adolescent, orientació ocupacional i professional. Assessora psicopedagògica en l’àmbit escolar per a pares i mestres. Mestra de català, professora de Puericultura, formadora d’educadors/es en Llar d’Infants.
 
Postgrau de Psicopatologia i Psicodiagnòstic Dinàmic en la Infància i Adolescència a l’Hospital Sant Joan de Déu, aula de Pediatria, Universitat de Barcelona.
 
Habilitada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya com a Psicòloga Sanitària, equivalent al Màster en Psicologia General Sanitària.
 

Formació complementària en Mediació, Hipnoteràpia, Tècniques de Relaxació, Logopèdia , TDA-H, TGD-TEA i Rehabilitació Neuropsicològica Infantil .

 


 

La satisfacció de la necessitat d’autoestima condueix a sentiments d’autoconfiança, vàlua, força , capacitat i suficiència , de ser útil i necessari en el món.

Abraham Maslow

Psicologia infantil

Tractem a nens i adolescents en els seus períodes de canvis socials, emocionals, cognitius, de creixement i de comportament amb una psicologia infantil molt propera al pacient i la seva família.

Psicologia per adults

La psicologia enfocada als adults té com a propòsit donar suport, guia i acompanyament emocional en èpoques de crisis personals i relacions, estats depressius, baixa autoestima, ansietat…

Tractaments

Amb l’assistència als tractaments qe oferim notarà com millora el seu comportament, les seves capacitats d’estudi i concentració, habilitats socials i benesta emocional.

Maria Rosa Sentelles
Psicòloga col·legiada